Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 500 g de farine blanche type 45
- 1 c. à café de sel
La garniture
- farine blanche type 45, pour fariner
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en dés
- 100 g de jambon blanc, coupé en dés
- 200 g de fromage fontina, coupé en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, coupé en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1791 kJ / 428 kcal / 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g / 23 g
- Carbohydrates
- 49 g / 49 g
- Fat
- 17 g / 17 g
- Fibre
- 2 g / 2 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia à la crescenza
1h 45 min
Hamburgers normands
4 Std. 20 Min
Flammekueche
1 godz. 25 min
Croquettes de thon
1sa
Burger façon tartare
4sa
Bagels pizza
2h 50min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50min
Pizza façon donut
1h 30min
Baguette viennoise au chocolat
2 godz. 45 min
Big Kahuna burger
2 godz. 45 min
Pizza chèvre-miel
1 Std. 50 Min
Hamburgers
3ωρ. 15 λεπτ.