Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 600 g de blancs de poireau
- 40 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive
- 20 g de vinaigre de cidre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 540.2 kJ / 130.8 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 5.2 g
- Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 godz.
Poireaux en vinaigrette de betterave
35min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Poireaux vinaigrette à l’orange, croûtons et chèvre frais
50 Min
Poireau à la moutarde
35min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12 godz. 45 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Poireaux vinaigrette au miso
35min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min