Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de jus de fruit de la Passion, filtré à l'aide d'une passoire fine
- 1 - 2 pincées de sel
- Nutrition
- per 6 portions
- Calories
- 2238 kJ / 540 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 52 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Menu 2 - Maki de foie gras à la mangue
45min
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30 dk
Entremets mangue-coco
2h 25 min
Eclairs aux crevettes et mayonnaise à l'orange
1 Std. 10 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12hod.
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1sa
Crème fouettée citron vert-noisette
5 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Blancs d'œufs montés en neige
5 min