Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La génoise
- 30 g de beurre, pour le moule
- 6 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture et le montage
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 350 g de mascarpone, très froid
- ¼ c. à café de vanille en poudre
- 300 g d'ananas frais (1/2 d'ananas), coupé en morceaux
- 300 g de mangue (1 mangue), coupée en morceaux
- les graines d'une grenade
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2190.4 kJ / 523.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Carbohydrates
- 43.6 g
- Fat
- 34.1 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Number cake 6
2h
Gâteau piñata surprise au chocolat
3h
Layer cake
1h 45min
Number cake du Nouvel An
3h
Mmmh un doonut !!!
2h 45 min
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12h 15 min
Cupcake aux myrtilles
1h 55min
Gâteau licorne
3h
Cupcakes à la framboise
1 Std.
Cupcakes à la vanille
12h
Cupcakes en sapin
1 Std.
Cupcakes au chocolat
12h