Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 900 g d'eau
- 250 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- le zeste d'½ citron jaune non traité (2 bandes seulement)
- 1 bâton de cannelle
- 200 g de pâtes sèches, type vermicelles
- 100 g de lait
- 4 jaunes d'œufs
- cannelle en poudre, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 813.4 kJ / 177.8 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 48.4 g
- Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Mafé de poulet
1 Std.
Parmentier de banane plantain au chorizo
1 Std. 25 Min
Quinoa au lait d'amande et à la vanille
25 Min
Muffins à la semoule de maïs
20min
Sirop de gingembre
1 Std.
Infusion aux baies
30 Min
Sirop citron-gingembre
15 Min
Tarta a las tres leches (Gâteau aux 3 laits)
2h 55min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Tiramisu à la banane
12 Std. 15 Min
Beignets coco sénégalais
1h 15min
Chocolat martiniquais
20min