Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 6 portions
- Calories
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 64 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Choux au tarama
1 Std. 45 Min
Sauce beurre blanc
20 min
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 Min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Filet de merlu de ligne de Saint-Jean-de-Luz, espuma de cèpes du Médoc - Nicolas Masse
1 Std. 10 Min
Sauce hollandaise sans œuf
10 min
Sauce orange-citron
30 min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Glace à la moutarde
12h