Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 6 portions
- Calories
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 64 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Mousses de betterave en deux façons
15 min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14h
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 min
Dip d'asperges blanches
15 min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30 Min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2h 30min
Sauce beurre blanc
20 min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35min