Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de crevettes crues non décortiquées, la tête et la carapace, réserver la chair
- 1 poireau, en rondelles (3 cm)
- 25 g d'huile d'olive extra vierge
- 800 g d'eau
- 150 g de l'os central de la lotte de mer
- 1 c. à café de sel
- 2 brins de persil frais
- Nutrition
- per 1 recette complète
- Calories
- 1270 kJ / 304 kcal
- Protein
- 11.45 g
- Carbohydrates
- 5.55 g
- Fat
- 26.18 g
In Collections
Alternative recipes
Poires pochées au miel, sauce au chocolat et crumble aux noix
2 Std. 10 Min
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7h 20 min
Pain croustillant
1 Std.
Glace cheesecake aux myrtilles
14 Std. 35 Min
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 Min
Pâté tamal (Anna) Métrique
No ratings
Citronette et vinaigrette
10 Min
Sauce tomate pour tous les jours
30 Min
Oignons hachés
5min
Pain de campagne
2h
Mayonnaise à l'avocat
15 Min
Oignons et ail sautés
No ratings