![Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats) Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/95302.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'amandes
- 60 g de sucre
- 1 oeuf
- 15 g d'eau de fleur d'oranger (voir conseil)
- 2 feuilles de pâte filo
- 50 g de beurre, non salé, fondu
- 40 g de miel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
Soupe épicée aux lentilles à la Marocaine
40 Min
Cornes de gazelle
1u.
Cassolette de poulet au safran et à l'orange
1 godz. 35 min
Mini pizzas
1 Std. 20 Min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1 Std. 40 Min
Cheesecake (sans cuisson)
5h 30 min
Pain pitta
2 Std.
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1 Std. 10 Min
Poulet au garam masala
50 Min
Burger de poulet à l'indienne
4 Std.
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1 Std. 45 Min
Cheesecake (avec cuisson)
7 Std. 20 Min