Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte à l'huile et au séré
- 100 g de séré maigre
- 25 g d'huile
- 20 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de piment de Cayenne moulu
- ¼ de paprika doux
- 160 g de farine
- 3 c. à café de poudre à lever
Garniture
- 100 g de fromage d'alpage, en morceaux
- 100 g d’oignons de printemps, en fines rondelles
- 70 g de crème acidulée
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- ¼ c. à café de paprika fort
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 785 kJ / 188 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse au thon
5 min
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Macarons au caramel
1 godz. 50 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Rösti bernois
40 Min
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5 min
Knöpfli
50 min
Ramequins au fromage
50 min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Gâteau oignons-fromage
1h 15 min