Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Choucroute
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 8 baies de genièvre
- 1000 g de choucroute crue
- 600 g de côtes de porc, fumées
- 1 morceau de lard fumé
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de haricots verts, séchés, ayant trempés toute une nuit dans de l’eau froide
- 1 saucisse de langue bernoise
- 1 jarret de porc (env. 400 g) cuit
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce à salade à la française
20 dk
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Spätzlis au fromage
1sa 10 dk
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Pain vaudois à la croix
13j 30 menit
Salade de cervelas au fromage
10min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Papet vaudois
55 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Émincé à la zurichoise
50min
Riz Casimir
45min