Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 100 g d'ail des ours, frais, en morceaux (4 cm)
- 3 œufs
- 100 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel
- ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- 4 pincées de poivre
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
Rôtir des knöpfli
- 2 c. à soupe de beurre à rôtir
- ¼ de c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2229 kJ / 532 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Pain plissé margherita
3h 15min
Spätzlis à la grisonne
45 min
Croissants au jambon
35min
Tartare d’œufs
35min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Bouillon de légumes en poudre
5 godz.
Knöpfli
50 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Caramels à la crème
2h
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Knöpflis
50 min