Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de sucre, et un peu pour saupoudrer
- 1 orange non pelée, en morceaux
- 3 œufs
-
100
g de l'huile de tournesol, et un peu pour le moule
or 100 g de beurre, à température ambiante, et un peu pour le moule -
1
yogourt nature
or 130 g de crème - 250 g de la farine fleur, et un peu pour le moule
- 1 sachet de poudre à lever
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1606 kJ / 385 kcal
- Protein
- 7.11 g
- Carbohydrates
- 58.33 g
- Fat
- 13.66 g
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45min
Cake au citron
1h 5min
Gâteau des rois
1h 55min
Cake à l’orange imbibé
1u. 30min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cake imbibé au citron
1u. 30min
Madeleines
1 Std.
Gâteau à l'Ovo
55 Min
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Gâteau au yogourt
1 godz. 40 min
Cake choco-courgettes
1h 25min