Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre doux pour le moule
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de pignons de pin
- 10 g de basilic frais, équeuté
- 80 g d'huile d'olive
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 125 g de lait entier
- 200 g de mozzarella, détaillée en dés
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1229 kJ / 292 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Carbohydrates
- 13.1 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1 Std.
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1 Std. 30 Min
Cake poulet, tomates séchées et poivron
40 Min
Muffins tomate et mozzarella
30 Min
Cake chèvre et noix
50 Min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1 Std.
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 Min
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Terrine de feta au basilic
3h
Cake tendre mozza jambon
1 Std. 20 Min