Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 5 g de sel, et 1 pincée pour la dorure
- 10 g de sucre en poudre
- 325 g de lait
- 200 g de beurre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 1 œuf
-
80
g de sucre en grains ou sucre à chouquettes
or 80 g de pépites de chocolat, noir ou blanc
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1008 kJ / 240 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Carbohydrates
- 29.1 g
- Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche "super bonne"
3h
Gâche vendéenne
3h 20min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Petits pains aux raisins
24h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Mystère cœur chocolat
3 godz. 35 min
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche parisienne
24h
Choux vanillés
1h 20 min