Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 400 g de lait
- 2 gros œufs
- 90 g de sucre roux
- 400 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 16.4 g
- Fat
- 18.7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Crème express chocolat-vanille
20 min
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6 godz. 45 min
Crème renversée au caramel
4h 50min
Crème au chocolat
3 godz. 25 min
Crème dessert aux deux saveurs
1h 15 min
Crème au café
2 godz. 30 min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Crème au lait de coco
15 min
Crèmes au chocolat light
1h 25min
Petits pots de crème à la vanille
1h 35min