Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le croustillant aux épices
- 80 g de biscuits speculoos, coupés en deux
- 15 g de beurre
Le lemon curd
- 1 - 2 citrons jaunes non traités, ziste retiré, coupés en quartiers et épépinés, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de beurre
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de sucre en poudre
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 15 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1428.8 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 16.8 g
- Saturated Fat
- 9.7 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 61.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Délice pomme-speculoos
12 Std.
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Tarte au citron destructurée
20min