Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de lait
- 370 g d'eau
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 50 g de poudre à flan à la vanille
- beurre, pour le moule
- 1 pâte brisée maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1476 kJ / 351 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 50.4 g
- Fat
- 13.4 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte au chocolat
6h 20min
Crème anglaise
10 min
Tarte normande
1h 25 min
Gâteau de Savoie
55min
Flan pâtissier à la vanille
13h 15 min
Flan individuel à la vanille
50min
Gâteau de riz au caramel
1h 40 min.
Crème renversée au chocolat
1h
Gâteau renversé à l'ananas
1h
Tarte soufflée au citron
3h 35min
Crème au chocolat
3h 25 min
Petits flans pâtissiers
3 godz.