Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de lait
- 370 g d'eau
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 4 œufs
- 200 g de sucre en poudre
- 50 g de poudre à flan à la vanille
- beurre, pour le moule
- 1 pâte brisée maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1476 kJ / 351 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 50.4 g
- Fat
- 13.4 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte au chocolat
6 Std. 20 Min
Flan pâtissier à la vanille
13 Std. 15 Min
Crème anglaise
10 min
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15 min
Gâteau aux pommes
40min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Charlotte aux fraises
12h 30min
Far aux abricots
1h 15 min
Gâteau renversé à l'ananas
1h
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Flan individuel à la vanille
50min