Devices & Accessories
Gevulde kalkoenborst
Prep. 15 min
Total 45 min
6 porties
Ingredients
-
kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
gekookte ham in fijne sneetjes100 g
-
kookappel geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)1
-
kaas in dunne plakjes (broodbeleg kaas)140 g
-
rozijnen70 g
-
walnoten, gehalveerd50 g
-
gedroogde pruimen zonder pit70 g
-
spek (optional) in sneetjes om dicht te maken150 g
Gekarameliseerde ui
-
ui in kwarten gesneden700 g
-
boter70 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
-
vloeibare karamel30 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
46.77 g
Calories
2395 kJ /
576 kcal
Fat
34.26 g
Carbohydrates
20.08 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zoete of hartige pannenkoeken
35 Min
Speltbrood
Keine Bewertungen
Volcano Steak Burgers
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
10 Min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Steak au Poivre
20 Min