Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 bouquet de persil frais, lavé et séché
- 1 citron jaune non traité
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1176 kJ / 280 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Carbohydrates
- 33.7 g
- Fat
- 13.8 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Salade de pâtes au pesto rouge
20min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 Min
Pesto au basilic XXL
15min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Trofie au pesto
40 min
Jus à la salade
No ratings
Tagliatelle sauce grenade
50 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Tarte fraîcheur à la courgette
1 Std.
Penne au pesto et jambon cru
15min
Risotto au lait de coco
30 Min