Devices & Accessories
Piadina uit Emilia Romagna
Prep. 10 min
Total 15 min
6 porties
Ingredients
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Calories
2711 kJ /
648 kcal
Protein
24.5 g
Carbohydrates
67 g
Fat
33.2 g
Fibre
3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
No ratings
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Veggie regenboog pizza
No ratings
Pierogi met vlees
1 h
Vloeibare custard
No ratings
Aardbeien curryketchup
No ratings
Maanzaad-mayonaise
No ratings
Caipirinha van mango
5 min
Pekingeend
45 min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
No ratings
Eendenlever
33 h
Minipizza’s
1 h 20 min