Devices & Accessories
Halloween quiche
Prep. 30 min
Total 2 h
12 porties
Ingredients
Korstdeeg
-
bloem, type 00300 g
-
boter in stukken150 g
-
zout1 tl
-
water100 g
Vulling
-
pompoen in stukken500 g
-
aardappelen geschild, in stukken (1 cm)500 g
-
volle melk200 g
-
boter30 g
-
zout5 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Opbouw
-
Taleggio kaas in plakjes150 g
-
Tiroler spek in plakjes150 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Sodium
516.7 mg
Protein
11.3 g
Calories
1341.8 kJ /
321 kcal
Fat
19.4 g
Fibre
2.1 g
Saturated Fat
10.3 g
Carbohydrates
27.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Halloween
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Candy Cane-koekjes
1 h 45 min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 h
Bosbessen cheesecake-ijs
14 h 35 min
Chai latte parfait
15 h 5 min
Taart met karamel en vanille
4 h 30 min
Skelethoofden
5 h
Dracula bloed
No ratings
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Quinoapuddings met frambozensaus
No ratings
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min