Devices & Accessories
Kaas uilen
Prep. 10 min
Total 15 min
6 stuks
Ingredients
-
pretzels30 g
-
roomkaas100 g
-
zachte boter40 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Camembert in stukken (2 cm)200 g
-
komkommer voor decoratie, in schijfjes (0,5 cm)1
-
wortel voor decoratie, in schijfjes (0,5 cm) en staafjes (1 mm x 3 cm)1
-
ontpitte olijven voor decoratie, in ringen4
-
rode paprika voor decoratie, in driehoekjes gesneden (1 cm)1
-
pijnboompitten voor decoratie12
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
429.3 mg
Protein
8.5 g
Calories
997.2 kJ /
238.3 kcal
Fat
20.3 g
Fibre
0.8 g
Saturated Fat
11.8 g
Carbohydrates
6.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
No ratings
Gazpacho met kers en munt
No ratings
Bernse Aardappelrösti met Spek
No ratings
Hersenen cupcakes
1 h 40 min
Ingelegde champignons
No ratings
Gezouten karamel toffees
1 h 45 min
Mini Fougasse
No ratings
Roodbruin gekleurde eieren
No ratings
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
No ratings
Chocoladetaart met Pistache
4 h 45 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min