Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g d'huile d'olive
- 65 g de bacon, coupé en petits morceaux
- 100 g d'asperges vertes, coupés en tronçons d'1 cm
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 œufs
- 4 - 6 pincées de poivre noir fraîchement moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1570 kJ / 376 kcal
- Protein
- 20.12 g
- Carbohydrates
- 1.8 g
- Fat
- 31.99 g
Alternative recipes
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 min
Fricassée de chanterelles, sauce ciboulette
30 min
Risotto aux cèpes
30 min
Tartare de bœuf
10 min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 min
Pesto-tomates confites
15 min
Carbonara
30 min
Risotto au saumon
45 min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min