Geräte und Zubehör
Stoofgerecht met tofu
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
tomaten vers of uit blik150 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
witte wijn50 - 100 g
-
courgette in blokjes350 g
-
wortelen in plakjes200 g
-
verse champignons in plakjes200 g
-
stevige tofu in blokjes400 g
-
gedroogde basilicum1 ½ tl
-
gedroogde oregano1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
14 g
Brennwert
756 kJ /
181 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Chili non Carne
1 Std.
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Geroerbakte groenten
10 Min