Geräte und Zubehör
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
hazelnoten150 g
-
gedroogde abrikozen, ontpit150 g
-
uien in vier gesneden300 g
-
teentjes knoflook20 g
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
couscous200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 volle tl
-
water600 g
-
wortelen in schijfjes (5 mm)200 g
-
courgettes in schijfjes (7-10 mm)200 g
-
rode paprika in hapklare brokjes150 g
-
bevroren doperwten100 g
-
feta kaas in kleine blokjes (5 mm)200 g
-
olijfolie plus extra om te besprenkelen
-
verse peterselie (optional) gehakt, als garnituur2 tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
18 g
Brennwert
2607 kJ /
622 kcal
Fett
37 g
Ballaststoffe
12.4 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 Std. 45 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Snelle regenboogsalade
10 Min