Geräte und Zubehör
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Aardappel- en amandelschijf
-
amandelen100 g
-
bloemige aardappel in plakjes (ong. 5 mm)500 g
-
havermoutdrank (ongezoet)230 g
-
zout1 tl
-
gedroogde marjolein2 tl
-
havervlokken30 g
Tomatensaus en afwerking
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse rode peper klein, ontpit1
-
olijfolie en meer om te bakken
-
bruine suiker1 el
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
gemalen komijn1 tl
-
zout volgens smaak
-
gemalen peper½ tl
-
verse sperziebonen400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
2087 kJ /
500 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
11.4 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Romige snijbietsoep
35 Min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 Std. 20 Min
Chili non Carne
1 Std.
Yoghurt met appel en bosbessen
12 Std. 40 Min
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min