Geräte und Zubehör
Bloemkool-spinazie lasagne
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
6 porties
Zutaten
Bloemkool gehakt
-
ui gehalveerd140 g
-
teentje knoflook1
-
koolzaadolie30 g
-
bloemkool in stukken600 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
paprikapoeder1 ½ tl
-
1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooienpizza kruidenmix en iets meer om te bestrooien1 ½ tl
Bechamelsaus en afwerking
-
600 g rijstmelk, ongezoethavermoutdrank ongezoet600 g
-
veganistische margarine om in te vetten50 g
-
bloem80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)200 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)230 g
-
tomaten in plakjes3
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
1587 kJ /
379 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
9.3 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min