Geräte und Zubehör
Zomerse pastasalade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
200 g perziken, in kwartenabrikozen in kwarten200 g
-
rode uien in kwarten70 g
-
kerstomaten gehalveerd (zie variatie)250 g
-
bindsla of Romeinse sla In stukken gescheurd180 - 200 g
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
droge pasta kort250 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
verse basilicumbladeren en iets meer om af te werken10 g
-
citroensap10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
rode chilivlokken2 snuifjes
-
zout2 - 3 snuifjes
-
burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)4
-
stokbrood (optional) diagonaal doorgesneden en gegrild
-
gemengde zaden (optional) om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1195 mg
Eiweiß
25.3 g
Brennwert
2116 kJ /
505.8 kcal
Fett
27.2 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
40.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min