Geräte und Zubehör
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
Zalm in amandelkorst
-
olijfolie om in te vetten
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, (ong. 150 g stuk)verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)4
-
vers geperst citroensap30 g
-
Dijon mosterd20 g
-
honing15 g
-
teentjes knoflook2
-
zout½ tl
-
gepelde amandelen20 g
-
brood in stukken50 g
-
verse peterselie5 g
Citroen tagliatelle met asperges
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
verse ei pasta, type tagliatelle300 g
-
groene asperges in stukken (2 cm)250 g
-
extra vergine olijfolie1 el
-
citroen zeste en sap½
-
verse peterselie gehakt, als garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
40 g
Brennwert
2647 kJ /
633 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
3.6 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min