Geräte und Zubehör
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
selder in stukken80 g
-
wortelen in stukken80 g
-
prei in stukken90 g
-
boter30 g
-
aardappelen in blokjes (1.5 cm)500 g
-
water500 g
-
1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)runderbouillonpasta1 el
-
bonenkruid, gedroogd1 tl
-
verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)500 g
-
varkensgehakt al gekruid (zie tip)250 g
-
witte bonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)250 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
peterselie gehakt2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
22 g
Brennwert
1811 kJ /
432 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
13.4 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kipfricassee
Brak ocen
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Erwten met ham
25 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Koolsoep
50 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min