Geräte und Zubehör
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentje knoflook naar smaak1 ½ - 2
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 takjes
-
broodkruimels40 g
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm)Gruyère kaas in schijfjes (2-3 mm)50 g
-
verse babyspinazie25 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele paprika in stukken (3-4 cm)450 g
-
verse basilicumbladeren4 - 5
-
400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm)tomatenblokjes uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker (optional)1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
35 g
Brennwert
2128 kJ /
508 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
6.1 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 Std.
Tandoori kip wraps
50 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min