Geräte und Zubehör
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Zalm, wortelen en bonen
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)4
-
wortelen in stukken (ong. 2 mm)200 g
-
platte sperziebonen doormidden gesneden250 g
Mangosaus
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)250 g
-
brandewijn50 g
-
currypoeder1 tl
-
water300 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
volle yoghurt120 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
verse peterselie (optional) enkel de blaadjes, als garnituur1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
37 g
Brennwert
2144 kJ /
513 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
18 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Viscurry
35 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.