Geräte und Zubehör
Kip met rode paprika
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook2
-
extra vergine olijfolie40 g
-
paprika, rode in stukken (2-3 cm)350 g
-
verse basilicum1 takje
-
fijn zout2 tl
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
rode peper (optional)1 snuifje
-
laurierblad, gedroogd1
-
ansjovisfilets, in olie of gepekeld, goed uitgelekt2 - 3
-
kippenpootjes, ontveld, met been (dijen en bouten gesplitst)700 g
-
blond bier100 g
-
50 g water, + 1 tl groentebouillonpasta, zelfgemaaktgroentenbouillon (optional)50 g
-
witte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
22.7 g
Brennwert
996 kJ /
238 kcal
Fett
14.6 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Koolstoofpot met kalkoen
40 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Gemarineerde paprika's
55 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min