Geräte und Zubehör
Driegangen maaltijd voor twee
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
2 porties
Zutaten
Gekruide broodkruimels
-
50 g licht oudbakken witbroodbroodje50 g
-
teentje knoflook1
-
5 takjes verse peterselieverse koriander5 takjes
Driegangen maaltijd
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
courgettes in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
prei alleen het witte deel, in ringen gesneden100 g
-
500 g kalkoenfilet, zonder velkipfilet500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse tijm (optional)2 takjes
-
1 peer, in achten gesnedenappel in achten gesneden1
-
1 el honingsuiker1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
citroenschil1
-
uien in helften gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water650 g
-
langkorrelige rijst120 g
Bechamelsaus
-
melk250 g
-
meel20 g
-
ongezouten boter10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
78 g
Brennwert
4222 kJ /
1010 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
11.6 g
Kohlenhydrate
109 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Fruitnectar
10min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Borscht
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Drijvende eilandjes
40min
Runderragout met aardappelen
1h 10min