Geräte und Zubehör
Groenten-aardappelsalade met kip
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
8 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken300 g
-
water400 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in hapklare stukken (1-1.5 cm)300 g
-
verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)300 g
-
diepgevroren doperwtjes150 g
-
ontvelde kippenborst in blokjes (1-1.5 cm)350 g
-
peper½ tl
-
ijsbergsla bladeren gescheiden250 g
-
room150 g
-
citroensap, vers geperst (1 citroen)20 g
-
verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)10 - 15 g
-
verse sojascheuten (optional)100 g
-
zout plus extra naar smaak
-
peper plus extra naar smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15 g
Brennwert
801 kJ /
192 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
4.1 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Groentensaus voor pasta
40 Min