Geräte und Zubehör
Turkse moussaka
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
aubergines in schijfjes (1 cm)400 g
-
aardappelen medium, in schijfjes (1 cm)400 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenpuree20 g
-
600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 portiesrundergehakt verdeeld in 4-5 porties600 g
-
water150 g
-
verse tomaten gepeld, in stukken (2-3 cm)500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
tomaat in stukken (0,5 cm)1
-
groene paprika in stukken (3-4 cm)1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24 g
Brennwert
1472.5 kJ /
351.4 kcal
Fett
19.2 g
Ballaststoffe
5 g
Kohlenhydrate
17.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Turkije
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Smoothie trio
10 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Groentensaus voor pasta
40 Min