Geräte und Zubehör
Trio van rijst, vis en groenten
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (optional)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (optional) in schijfjes1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
34 g
Brennwert
2406 kJ /
575 kcal
Fett
19.9 g
Kohlenhydrate
69.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Sushi tacos
1 Std.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Knapperige granola
2 Std.