Geräte und Zubehör
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
-
verse schoongemaakte mosselen400 g
-
uien gehalveerd160 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie40 g
-
verse pijlinktvisringen200 g
-
paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)200 g
-
chorizo in dunne schijfjes50 g
-
tomaten uit blik volledig, inclusief sap, grof gehakt400 g
-
zout1 ½ tl
-
saffraandraadjes (0.1 g)2 snuifjes
-
water200 g
-
½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
witte korte korrel rijst, voor soepen enz. 13 min kooktijd (zie tip)350 g
-
rauwe garnalen, gepeld50 g
-
citroen in partjes, voor bij het serveren1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
1593 kJ /
377 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min