Geräte und Zubehör
Kantonese gebakken rijst met garnalen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
3 porties
Zutaten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te kokenmiddelgrote rauwe garnalen, gepeld schoongemaakt, ontdarmd250 g
-
groene erwten (vers of diepvries)50 g
-
zoete maïskorrels, uit blik uitgelekt50 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken370 g
-
lichte sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie en iets meer om te besprenkelen10 g
-
oestersaus20 g
-
rijstazijn10 g
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
lente-ui gehakt, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1678.3 mg
Eiweiß
19 g
Brennwert
1791 kJ /
428.1 kcal
Fett
5 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
74.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Pesto met basilicum
5 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min