Geräte und Zubehör
Indiase groentencurry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdzaad½ tl
-
ui gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water100 g
-
zout2 tl
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
verse koriander alleen de blaadjes2 takjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1642 kJ /
395 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
6.8 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min