Geräte und Zubehör
Hongaarse champignonsoep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd200 g
-
boter in stukken40 g
-
450 - 500 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes450 - 500 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
bloem (optional)1 tl
-
witte wijn50 - 70 g
-
water600 g
-
melk300 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 tl
-
gedroogde dille1 ½ tl
-
tomatenpuree1 el
-
vers geperst citroensap15 - 20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zure room om op te dienen
-
citroen in plakjes gesneden, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
350.3 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
785.8 kJ /
187.8 kcal
Fett
11.5 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
15.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Champignon
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Courgettesoep met munt
35min
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Romige aspergesoep
25min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Noedelsoep
35min
Gembersoep met rode paprika
50min
Romige tomatensoep
25min
Groentensoep
35min