Geräte und Zubehör
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
Gebakken tomaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren6 takjes
-
olijfolie50 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Walnotenrisotto en afwerking
-
walnoot, gehalveerd80 g
-
ui gehalveerd1
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)320 g
-
water800 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegangroentebouillonpasta vegan1 ½ volle tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
citroenschil, geraspt1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11 g
Brennwert
2767 kJ /
661 kcal
Fett
36 g
Ballaststoffe
4.4 g
Kohlenhydrate
71 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Energierepen met granen en gedroogd fruit
2 Std. 30 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min