Geräte und Zubehör
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
26 g
Brennwert
1461 kJ /
350 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
7.6 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Brak ocen
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Slasapje
Brak ocen
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Tunesische Chorba
45 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min