Sushi tacos

Sushi tacos

4.0 1 Bewertung
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
6 stuks

Zutaten

Nori taco schelpen
  • nori vellen
    5 - 6
  • mineraal water, bruisend
    80 g
  • bloem
    40 g
    40 g tempura beslag mix
  • eiwit
    1
  • bicarbonaat van sodium
    ¼ tl
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • water
    1000 g
  • sushirijst
    200 g
  • rijstazijn witte
    3 el
  • suiker
    2 tl
  • zout
    1 tl
Avocado en wasabi-crème
  • lente-ui in stukken gesneden
    40 g
  • avocado in stukken gesneden
    1
  • vers geperst citroensap
    1 el
  • wasabipasta, kant en klaar
    2 tl
  • zout
    2 - 3 snuifjes
Pikante sriracha en mayo saus
  • ingemaakte gember uitgelekt, gehakt
    25 g
  • sriracha saus
    15 - 20 g
  • mayonaise
    50 g
  • suiker
    2 snuifjes
Montage
  • olie om te bakken
  • wakame zeewier (optional) voor het opdienen
    groene soja bonen, verse, voor het opdienen
  • sushi kwaliteit zalm in blokjes (2 cm)
    200 g
    200 g sushirijst, in blokjes (2 cm)
  • sesamzaad om te bestrooien
  • zalmei (optional) voor het opdienen
  • sesamzaad voor het opdienen
  • lente-ui gehakt, voor de garnering

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 stuk

Natrium 763.4 mg
Eiweiß 9.3 g
Brennwert 1355 kJ / 323.9 kcal
Fett 14.9 g
Ballaststoffe 3.1 g
gesättigte Fettsäuren 2.5 g
Kohlenhydrate 37.8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen