Geräte und Zubehör
Kaneelrolletjes met glazuur
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
Deeg
-
water bij kamertemperatuur125 g
-
lichte room (ong. 18% vet) halve room, bij kamertemperatuur80 g
-
suiker50 g
-
boter bij kamertemperatuur30 g
-
gedroogde gist1 ½ el
-
zout½ tl
-
eierdooier1
-
bloem415 g
Vulling
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur25 g
-
bruine suiker75 g
-
kristalsuiker75 g
-
kaneel, gemalen1 ½ el
Glazuur
-
boter bij kamertemperatuur30 g
-
poedersuiker140 g
-
roomkaas bij kamertemperatuur60 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
4 g
Brennwert
1323 kJ /
315 kcal
Fett
55 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Familie en vrienden
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Amerikaanse pannenkoeken
40 Min
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Pompoensoep met room
35 Min