Geräte und Zubehör
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
8 portie
Zutaten
Chermoula marinade en saus
-
koriander, vers gehakt40 g
-
olijfolie en een beetje voor de braadpan80 gram
-
citroensap4 el
-
teentjes knoflook4
-
zoete paprikapoeder4 el
-
komijn, gemalen2 el
-
zout2 tl
-
gedroogde gemalen gember2 tl
-
cayennepeper, gemalen (optional)2 tl
-
water120 g
De vis
-
1000 g witvisfilet, (tarbot, heilbot, zeewolf, griet, kabeljauw)goudbrasem, gefileerd, schoongemaakt1000 g
-
wortelen in schijfjes (3 mm)300 g
-
tomaten in schijfjes (1 cm)600 g
-
groene en rode paprika's (mix) in ringen (1 cm)350 g
-
chillipepers, vers (optional) in ringen (5 mm)4
-
aardappelen in schijfjes (3 mm)200 g
-
citroenen in schijfjes (5 mm)2
-
olijven, zwart, ontpit100 g
-
zout1 tl
Couscous
-
couscous500 g
-
dadels, ontpit140 g
-
water500 g
-
groentebouillonpasta2 el
-
zout naar smaak1 tl
-
koriander, vers gehakt4 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1387.9 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
2597.2 kJ /
620.7 kcal
Fett
18.3 g
Ballaststoffe
11.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
82.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1 Std. 30 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min