Geräte und Zubehör
Quiche met kip en peer
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
8 porties
Zutaten
Glutenvrij deeg
-
boter om in te vetten
-
rijstmeel140 g
-
maïzena (zetmeel)160 g
-
zout¼ tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
boter gekoeld160 g
-
ei1
-
azijn1 tl
-
water koud40 g
Vulling met kip en peer
-
teentjes knoflook2
-
prei enkel het witte deel, in stukken1
-
boter50 g
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel in blokjes (3 cm)600 g
-
verse tijm enkel de blaadjes3 takjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
water50 g
-
maïzena (zetmeel)2 - 3 el
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
witte wijn50 g
-
peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)150 g
-
volle room50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
14.5 g
Brennwert
2386 kJ /
568 kcal
Fett
39.8 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
38.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Appeltaart
1 Std.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Zalmburgers
25 Min