Geräte und Zubehör
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optional) als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
78 mg
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
40.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 h
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
No ratings
Vegan Caesar saladedressing
40 min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
No ratings
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
No ratings
Pisco sour
10 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
No ratings
Hazelnootbavarois
6 h 40 min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
No ratings
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 h