Geräte und Zubehör
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking30 g
-
gedroogde pruimen (optional) ontpit40 g
-
verse salie enkel de blaadjes5 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking10 g
-
olie40 g
-
teentje knoflook1
-
varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)500 g
-
paprika, zoet4 - 6 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken200 g
-
uien in schijfjes250 g
-
wilde rijst mengeling300 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
water700 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
181.3 mg
Eiweiß
36 g
Brennwert
2917.3 kJ /
696.3 kcal
Fett
28.3 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
8 g
Kohlenhydrate
68 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Dagelijks en creatief
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Thaise burgers
35 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Azteca taart
1 Std.