Geräte und Zubehör
Vegan Burgers
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
10 portie
Zutaten
-
lijnzaad35 g
-
gepelde walnoten75 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
olie plus extra voor invetten en frituren30 gram
-
champignon de Paris, vers225 g
-
paddenstoel, bruin, vers225 g
-
rijst, voorgekookt gekookt (zie tip)325 g
-
linzen gekookt, zonder bouillon175 g
-
panko paneermeel60 g
-
balsamicoazijn30 g
-
sojasaus30 g
-
paprikapoeder½ tl
-
fijn zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
hamburger broodjes8 - 10
-
mayonaise vegan, naar smaak
-
mosterd vegan, naar smaak
-
sla voor garnering8 - 10 kleine bladeren
-
tomaten in plakjes gesneden, voor de garnering2
-
ketchup vegan, naar smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
773.4 mg
Eiweiß
18.7 g
Brennwert
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
83.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch zu sehen in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Scones met frambozenboter
25 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Kokos Dahl
25 Min
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min